University of Winchester

Áttekintés A University of Winchester egy értékközpontú iskola, amely kitűnő oktatásának és kutatásainak köszönhetően remek képzéseket kínál.

University of Winchester


Értékrendjükben vezető szerepet tölt be a szabadság, az igazságosság, az emberi jogok, és a közjóhoz való kollektív hozzájárulás. Az egyetem tervei és cselekedetei ezen eszmények mentén valósulnak meg, az alábbi értékek mellett:

  • Szellemi szabadság
  • Társadalmi igazságosság
  • Diverzitás
  • Spiritualitás
  • Kreativitás
  • Egyéni értékek
  • 175 éves múlt (alapítva 1840-ben)

Diákélet

Winchester jellegzetes angol városa csupán egy órára fekszik Londontól. A történelmi jelentőségű település a mozgalmas városi életet és a brit vidék szépségét ötvözi.

Vásárlás:

Winchester számos önálló üzlettel, valamint világszinten ismert bevásárlóközpontokkal is rendelkezik. A nyüzsgő főutca tele van utcai előadókkal és boltokkal, míg más, szokatlanabb és különlegesebb boltok a katedrális környékén, eldugott, macskaköves utcákban helyezkednek el.

Szórakozás:

A kávézó és étteremkultúra kifejezetten erős Winchesterben, így világhírű séfek vacsorázóhelyei is megtalálhatóak itt. Az éjszakai élet főszereplői a helyi bárok és pubok, ahol a legnépszerűbb italok a helyi sör és a Mojito koktél. Winchester 2010 óta birtokolja a “Purple Flag Award” -ot is, melyet csak a legbiztonságosabb települések kaphatnak meg.

undefined

Művészetek és kultúra:

Winchester és az azt körülvevő vidék számos neves írót inspirált, többek közt Jane Austen -t és John Keats -et is. Ez a tény a várost az irodalmi események és írófesztiválok népszerű helyszínévé tette. Winchesterben számos színház található, valamint a Guildhall, ahol komédiaesteket szerveznek.A város mozijában mainstream filmeket és idegen nyelvű alkotásokat egyaránt játszanak.

Történelem:

Winchester át van itatva történelemmel, így rengeteg muzeális jellegű épületnek és műemléknek ad otthont. Egykoron birodalmi központ is volt, katedrálisa pedig több mint 900 éve szolgál imahelyként.

Jelentkezés

Szállás

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Winchesterben találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: Winchester University szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy az info@studyguide.eu címen!

A University of Winchester által kínált képzések