University of Worcester

Áttekintés A University of Worcester (ejtsd: vúsztör) -re jelentkező diákok száma 2006 óta több mint megduplázódott – ezzel az angol főiskolák és egyetemek átlagnál jelentősen gyorsabban növekszik.

University of Worcester


Az egyetem arra koncentrál, hogy segítsen a diákoknak kibontakoztatni a teljes bennük rejlő potenciált, e mellett pedig komoly hangsúlyt fektet emberi értékekre is. Képzéseiket és felszereltségüket folyamatosan fejlesztik, hogy a diákok a legújabb technológiákat és kutatási módszereket alkalmazhassák, ennek eredményeképpen a diákok 87%-a vallotta magát elégedettnek az egyetemmel 2015-ben.

undefined

Worcester városa egy katedrális köré épült az angol vidék szívében, ezzel az elbűvölő kisvárosi hangulatot ötvözi egy nagyváros szofisztikáltságával. Megkapó történelméről híres városközpontjában számos kávézó, bárok, bolt, múzeum és színház található.

Az egyetem “Earn as you learn” programja remek lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy szakmai tapasztalatra és bevételre tegyenek szert az iskolai évek alatt. Talán ennek is köszönhető, hogy az iskola kiemelkedően magas, 92%-os foglalkoztatási rátával rendelkezik.

Miért válaszd a University of Worcester-t?

  1. Rendkívül magas diákelégedettség
  2. Gyönyörű, otthonos város
  3. Garantált szállás
  4. Személyiségfókuszú oktatás

Jelentkezés

Szállás

A University of Worcester minden, őket első helyen megjelölő diákja számára garantál kollégiumi elhelyezést a felsőoktatása első évében.

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Birminghamben találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: University of Worcester szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy az info@studyguide.eu címen!

A University of Worcester által kínált képzések