Tanulj Külföldön Kiállítás - Ismerd meg személyesen a jövőd! - első nap

2023.10.20.


Gyere el ingyenes kiállításunkra és ismerd meg személyesen Európa vezető oktatási rendszereit és intézményeit, beleértve dán, holland, svéd, német, olasz és brit egyetemeket, középiskolákat! A rendezvényen találkozhatsz a résztvevő egyetemekkel és középiskolákkal, akik bemutatják a helyi oktatási rendszereket, iskolákat, elérhető képzéseket, támogatásokat, tandíjkedvezményeket. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Külföldön szeretnél tanulni tandíjmentesen vagy állami támogatással? Ismerd meg lehetőségeid Európa-szerte, beleértve a legkedveltebb külföldi intézményeket és országokat! A kiállításon részt vesznek dán, holland, svéd, német, brit és olasz egyetemek, középiskolák.

1

Gyere el ingyenes rendezvényünkre, hogy első kézből, személyesen tudj informálódni Hollandia, Dánia, Svédország, Belgium, Olaszország, az Egyesült Királyság és Németország felsőoktatásáról és legnépszerűbb egyetemeiről!

Az idei évben rendhagyó módon már nem csak egyetemek, hanem nemzetközi középiskolák is részt vesznek a rendezvényen.

Az eseményen szó lesz az intézményekről, tandíjakról, ösztöndíjakról, diákszállásokról, elérhető képzésekről és mindenről, amire kíváncsi vagy. A kérdéseidet közvetlenül az egyetemek képviselőinek teheted fel, de az általuk tartott előadásokon is informálódhatsz.

Az ide látogató iskolák magas rangú, európai intézmények, melyek jelentős része teljes mértékben tandíjmentes. Tandíjas intézményeink oktatási költségei a legtöbb esetben nem haladják meg a magyar felsőoktatás költségeit.

A résztvevő és képviselt országok oktatási rendszerei a világ élvonalába tartoznak, mindegyik ország a top10-ben szerepel az oktatási világranglistán. Míg a dán és svéd felsőoktatás teljes mértékben tandíjmentes, az alacsony holland tandíjak mellé diákhitel és kedvezmény is igényelhető. Akár középiskolát, alap, vagy mesterképzést keresel, Európa legversenyképesebb, legrangosabb és legkeresettebb felsőoktatásaival találkozhatsz!

A helyszínen a személyes találkozáson túl előadásokat is tartanak az egyetemek képviselői és diákjai, ahol hasznos információkat szerezhetsz és felteheted a kérdéseid is. Az előadások időbeosztását és a résztvevő egyetemek listáját a regisztrációt követően, e-mailen küldjük el az esemény előtt.

A kiállításon részt vesz a StudyGuide csapata is, hogy magyar nyelven is támogassa a diákokat és szülőket az eligazodásban. Mi a StudyGuide-nál több mint 10 éve foglalkozunk nemzetközi felsőoktatással, így már több ezer magyar diáknak segítettünk a külföldi továbbtanulásban. Ha bármi kérdésed merül fel a rendezvény során, ott leszünk, hogy megválaszoljuk!

A kiállításon minden egyetem és középiskola tart előadást, amit online is van lehetőség követni!

A kiállításon közvetlen információt szerezhetsz az alábbi témákban:


- Ösztöndíjak, támogatások, tandíjak, kedvezmények
- Elérhető szakok, képzések, egyetemek alap- és mesterszinten
- Felvételi és jelentkezési procedúra, követelmények, határidők, bekerülési esélyek
- Diákvárosok, diákélet
- Szállások, kollégiumok
- Diákmunka lehetőségek

Természetesen ezen témakörökön kívül is érdeklődhetsz személyre szabottan közvetlenül az intézményeknél vagy a StudyGuide munkatársainál!

Az eseményen regisztráció után lehetőség van diákként, szülőként, akár csoportosan is részt venni.

A kiállítás 2 napon kerül megrendezésre, pénteken és szombaton is várjuk az érdeklődőket 10 és 17:30 között. Iskolai igazolást tudunk kiállítani a látogatás idejére ha esetleg iskolaidőben érkeznél.

Időpont és helyszín:

2023. október 20. - Péntek, 10 és 17:30 óra között - BETELT

2023. október 21. - Szombat, 10 és 17:30 óra között - BETELT

A személyes helyek már megteltek, de online részvételre lehet regisztrálni, ahol az előadások korlátozás nélkül megtekinthetőek.

Aquincum Hotel, Árpád fejedelem útja 94. H-1036 Budapest
Google Maps

A részvétel teljes mértékben ingyenes, viszont regisztráció szükséges az alábbi űrlapon minden résztvevő számára. Osztályok és csoportok regisztrációját az info@studyguide.eu címen lehet jelezni.

A személyes helyek már megteltek, de online részvételre lehet regisztrálni, ahol az előadások korlátozás nélkül megtekinthetőek.

Helyszín és időpont:

2023.10.20. - 10:00

Aquincum Hotel, Árpád fejedelem útja 94. H-1036 Budapest