Tanulj Svédországban Hét - A University of Skövde online előadása

2020.10.28.


Online előadást tart a svédországi University of Skövde egyetem, melyben szó lesz a tandíjmentes svéd felsőoktatásról, továbbtanulási lehetőségekről, az egyetemről és városról, elérhető szakokról és felvételi menetéről. Az egyetem tandíjmentes angol nyelvű képzéseket kínál az egyészségügy, IT, biológia, mérnöki és játékfejlesztés területeken. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges.

A részvétel ingyenes, de regisztárció szükséges a Regisztráció gombra kattintva.

skövde university studyguide

A University Skövde Dél-Svédországban található, Skövde városában. Angol nyelvű programjai lefedik az egészségügyi, IT, mérnöki és design területeit, mind alap- és mesterképzésen. 9000 diák látogatja évente az egyetem képzéseit, melyek között gyre nagyobb arányban találhatóak nemzetközi hallgatók. Az egyetem nagy hangsúlyt fektet a fenntartható fejlődésre, mely hatással van nemcsak az egyetem napi működésére, de a képzések tartalmára is. Több mint 100 külföldi partneregyetemével a Skövde University Svédország egyik legnemzetközibb egyetemévé szeretne válni, ezért várja a nemzetközi diákok jelentkezését.

Az egyetem minden képzése tandíjmentes az EU diákok számára.


Az egyetem nagy hangsúlyt fektet a kutatásra és a minőségi oktatásra, melyek garantálásért több programot is fenntartanak.

Előadást tart a StudyGuide felősőoktatási szakértő csapata és a Linneaus University svéd képviselője, aki bemutatja az egyetemet és tandíjmentes angol nyelvű szakokat az üzleti, mérnöki és egészségügyi karokon.

Az előadás témái:University of skövde studyguide sceda

- A svéd felsőoktatási rendszer (top5)

- Felvételi és jelentkezés Svédországba

- A Skövde University alap- és mesterképzései (tandíjmentes)

- Szálláskeresés és diákmunkakeresés

- Skövde mint diákváros

A részvétel ingyenes, de regisztárció szükséges a Regisztráció gombra kattintva.

Regisztráció


Időpont és helyszín:

2020.10.28. 17:00 - 18:30
Online - A linket elküldjük a regisztráció után, 24 órával a kezdés előtt


Ha mások is Veled tartanak, kérünk Ők is regisztráljanak, nem regisztrált vendégeket a limitált helyek miatt sajnos nem tudunk beengedni.

Hitelesítés


Helyszín és időpont:

2020.10.28. - 17:00

Online - A linket elküldjük a regisztráció után, 24 órával a kezdés előtt