Solent University

Áttekintés A Southampton Solent University barátságos, dinamikus és innovatív. Magas színvonalú akadémiai szakjaik a záloga hogy képzett és tehetséges egyéniségeket képezzenek. Az egyetem büszke rá hogy nemzetközileg és globálisan elhelyezkedő és alkalmazott hallgatók kerülnek ki kezeik közül a munkaerőpiacra. Amellett, hogy az egyetem gyakorlati képzéseket biztosít, lehetőség van a tanulmányok mellett kulturális, művészeti és szociális rendezvényeken, klubokban részt venni, így is színesítve az oktatás élményét.

Solent University


Az egyetem rendelkezik a legmodernebb studiófelszereltséggel, előadó terekkel, speciális sportlaboratóriummal egy nemrégiben eszközölt több millió fontos fejlesztés eredményeképpen. A tanulói környezet modern, barátságos és teljes mértékben segít hogy a hallgató a maximumot hozza ki magából. A Southampton Solenten továbbá található vizisport központ, TV stúdió, animációs és 3D multimédia stúdió és fotóstúdió is.

undefined

Miért válaszd a Southampton Solent University-t

  • Nemzetközileg elismert hajózási oktatás
  • Legújabb felszereltség a médiatudományok terén
  • Elérhető top-up képzések (1,5 éves Bachelor)
  • Szakmai kurzusok karriered elősegítésére
  • Központi elhelyezkedés Southamptonban
  • Modern, pezsgő és kényelmes környezet
  • Rendkívül alacsony munkanélküliségi ráta az itt diplomázottaknál
  • 18 000 diák, melyből 2 000 nemzetközi

 

 

Southampton

A 250 ezres lakosságból 30 ezer diák található Southampton városában, amely parkokkal és vásárlási lehetőségekkel teli. A város pezsgő életét éttermek, mozik és színházak jellemzik, számtalan sportklubb található a településen.

Az egyetem 6 kollégiummal rendelkezik a városban, melyek bútorozottak.

Szállás

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Southamptonban találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: Southampton Solent University szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy az info@studyguide.eu címen!

A Solent University által kínált képzése