Jelentkezés Belépés INFORMÁCIÓKÉRÉS

University of Westminster

university-of-westminster-logo1

 

 

 

Áttekintés

A University of Westminster egy dinamikus, nemzetközi brit egyetem, amely több, mint 175 éves múlttal rendelkezik. Három londoniés egy Harrow-i campusával 150 ország 20,000 diákjának szolgáltat felsőoktatást.

A szakmai életre való felkészítés mellett elkötelezett Westminster Egyetem pezsgő és támogató tanulási környezetet kínál, melyben kreatív és elkötelezett diákok szerezhetik meg a folyamatosan nemzetköziesedő munkaerőpiacon szükséges készségeket. Az iskola felszereltsége úgyszintén kitűnő.

A University of Westminster a Times Higher Education értékelése szerint London 10 legjobb egyeteme és a világ 100 legnemzetközibb egyeteme között van.

Oktatási kiválóság

Westminster kiemelkedő akadémiai színvonala 950 oktatójának és 700, az intézményt látogató szakértőjének köszönhető. A QS oktatási világranglistája szerint az intézmény média, kommunikáció és újságírás kurzusai az Egyesült Királyság 5 legjobbja közt vannak, építészeti karuk pedig az “Architects Journal” szerint az országon belül megosztott második helyen szerepel. Jogi karuk a Solicitors “Regulation Authority for Legal Practice Course”  által adható legmagasabb értékelést kapta.

university-of-westminster10

 

Ösztöndíjak

Az iskola kiemelkedően sok támogatással és ösztöndíjjal rendlekezik. Ezekről bővebben itt olvashatsz: Westminster Egyetem Ösztöndíjak

 

Munkahelyi elhelyezkedés

A diákok mielőbbi elhelyezkedése az egyetem legfőbb céljai között szerepel. Számtalan akadémiai és professzionális szrvezettel való együttműködése mellett  150.000 fős öregdiák hálózata segít a hallgatókat összekapcsolni a világ vezető vállalataival.

 

Jelentkezés

Szállás

A Westminster University rengeteg diákszállást kínál London és Harrow központjában egyaránt. A szállások remek felszereltséggel, 24 órás biztonsági szolgálattal és nagysebességű internetkapcsolattal rendelkeznek.

Amennyiben az Egyesült Királyságban tanulsz, számos szállásopció közül választhatsz.Ezekről általánosságban itt olvashatsz: Szállások az Egyesült Királyságban

A Westminster University-n találhatóakról az alábbi oldalon tájékozódhatsz: University of Westminster Szállások

További kérdéseiddel kapcsolatban keresd kollégáinkat a +36-30-510-98-04 -es telefonszámon, vagy az info@studyguide.eu címen!

A  University Of Westminster által kínált képzések

Iratkozz fel Európai Felsőoktatási Hírlevelünkre!
Iratkozz fel!